Werken bij Rever… iets voor jou?

Met een sterk team van zeer toegewijde collega’s ontwerpen en realiseren wij duurzame interieurs voor Top 500-bedrijven.  Onze organisatie bestaat uit projectconsultants, huisvestingsadviseurs, een ontwerpstudio met (interieur-)architecten, een afdeling projectmanagement en staf-personeel zoals finance, HR en marketing. 

Ons team is divers en creatief. Er wordt hard gewerkt, veel gelachen, regelmatig geborreld in ons kroegje en er heerst een echt teamgevoel. De gemiddelde leeftijd van onze collega’s is 39 jaar. 

Kom je bij ons team? Check onze actuele vacatures op deze pagina.

Onze werkomgeving

Wij werken vanuit ons clubhuis in Utrecht. Een brute betonnen loods die we omgebouwd hebben tot een sfeervolle werkomgeving die ons in al onze behoeftes voorziet en ons veel werkplezier oplevert. 

Meeting-Depot

De actuele vacatures

Hier vind je de vacatures die momenteel open staan.

Daarnaast maken wij graag kennis met talent. Kun je iets toevoegen aan onze organisatie? Stuur onze HR-adviseur Marieke (marieke.wenink@rever.nl) dan een open sollicitatie en wie weet drink je binnenkort een kop koffie in onze kroeg!

Schrijf je hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van nieuwe vacatures.

Ben jij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het facilitaire werkveld en zet jij graag je tanden in verschillende huisvestingsvraagstukken? Krijg je energie van werken voor uiteenlopende opdrachtgevers? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en communicatief vaardige adviseur ter uitbreiding van onze afdeling Facilitair & Huisvesting. Wat ga je doen? Als…

Maak kennis met ons team

Klik op een foto om meer te lezen over deze persoon in een Nice to meet you-interview 
(indien beschikbaar, nog niet iedereen is geïnterviewd).

Behind the scenes

Om een idee te krijgen van onze werkomgeving, de inhoud van ons werk, hoe we met elkaar omgaan, wat we belangrijk vinden en hoe we dingen vieren: check deze video’s!
Video afspelen

Het Inspiriment

Video afspelen

Interview Maartje Wolff & Paul Spoelder: de waarde van een goede kantooromgeving

Video afspelen

Een maquette voor een ontwerp-pitch

Video afspelen

Het Happiness Bureau op bezoek in ons Belevingscentrum

Video afspelen

Het taartmoment

Video afspelen

Meeting Maandag

Video afspelen

Lunchtime

Video afspelen

Onze interieurarchitecten

Video afspelen

Projectmanager Elaine op locatie