Vacature: Projectmanager voor turnkey interieurprojecten (32-40 uur)

10 juni 2024

Ben jij een organisatietalent met ervaring in de interieurbranche? Heb je direct een beeld bij een projectmanager die “van A-Z een turnkey interieurproject kan managen”? Ben je accuraat, daadkrachtig en wil jij werken in een commerciële organisatie met een eigen ontwerpstudio?

Wij zijn op zoek naar een projectmanager die met zijn/haar kennis en ervaring ons team kan komen versterken bij het realiseren van interieurs voor Top 500-bedrijven. Het betreft een vacature voor 32-40 uur.

Wat ga je doen?

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de inkoop, implementatie, het budget en de planning van diverse interieurprojecten. Samen met een projectconsultant en een interieurarchitect begeleid je een project van A – Z; van de eerste begroting tot oplevering en nazorg. Met regelmaat leid je bouwvergaderingen met diverse betrokken partijen. Je stuurt onderaannemers op de werkvloer aan en bent eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers tijdens de realisatiefase van een project. Je hebt commercieel inzicht en ziet mogelijkheden om een project uit te breiden. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en bent in staat om aan meerdere projecten tegelijk je bijdrage te leveren. Je gaat werken voor klanten als VGZ, PepsiCo, Gemeente Utrecht en KPN.

Herken jij jezelf in deze omschrijving?

Wij bieden een uitdagende baan in een inspirerende werkomgeving in Utrecht. Binnen onze dynamische organisatie krijg je veel eigen verantwoordelijkheden. Hiervoor zien we graag het volgende terug:

  • je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring op HBO-niveau in projectmanagement in de interieurbranche (vereiste);
  • je bent stressbestendig en doortastend;
  • je bent flexibel;
  • je hebt commercieel inzicht;
  • je bent resultaat- en oplossingsgericht;
  • je beschikt over goede communicatie vaardigheden (zowel in woord als geschrift);
  • je werkt accuraat en bent administratief sterk;
  • je bent in bezit van rijbewijs B.

Wie zijn wij?

Wij zijn ervan overtuigd dat bevlogen en optimaal (samen-)werken de sleutel is tot een succesvolle organisatie. Door identiteit en de behoeftes van mensen, teams en organisaties centraal te stellen creëren we ultieme werkomgevingen. Dit doen wij door middel van specialistische analyses en advies, het turnkey ontwerpen en bouwen van inspirerende werkomgevingen voor (top 500) organisaties en het begeleiden van de exploitatie.

Lees meer over hoe we dit aanpakken:

Je kunt onze organisatie typeren als jong en dynamisch, met een sterke bedrijfscultuur. Er wordt bij ons hard gewerkt, veel gelachen en er heerst een echt teamgevoel. We werken vanuit ons clubhuis in Utrecht, een inspirerende werkomgeving die ons in onze behoeftes voorziet en ons heel veel werkplezier biedt.

We gaan vaak met elkaar op pad om inspiratie op te doen. Dit doen we o.a. door middel van ons Inspiriment, we bezoeken samen (design-)beurzen en ook zijn we gek op tripjes naar bijvoorbeeld de Dutch Design Week in Eindhoven, het Vitra museum in Basel en de Salone del Mobile in Milaan.

Ben jij degene die we zoeken? Solliciteer!

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij onze creatieve en commercieel ingestelde organisatie? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en CV. Deze mag je mailen naar Marieke Wenink (HR-adviseur) marieke.wenink@rever.nl. Voor vragen over de functie kun je bellen met Jaytee van Veen op 06 506 976 15.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.