Werken in projectteams

Ons team voor turnkey ontwerp & realisatie bestaat uit projectconsultants, interieurarchitecten, bouwkundig architecten en projectmanagers. Ieder interieurproject wordt begeleid door een vast projectteam.

 

Een projectteam bestaat (minstens) uit:

Een projectconsultant: het 1e aanspreekpunt voor alle inrichtingsadviezen, vraagstukken over begrotingen, leveringsvoorwaarden en condities. Deze persoon draagt de eindverantwoordelijkheid voor het gehele interieurproject.

Een interieurarchitect, architect en bouwkundig ingenieur: zij zijn verantwoordelijk voor het gehele ontwerpproces waarin o.a. het concept, ontwerp, maat- en werktekeningen vallen. Daarnaast voeren zij gesprekken over detaillering, constructie, bouwtechniek en installaties met toeleveranciers, aannemers, interieurbouwers en overige derden om in nauwe samenwerking met hen het beoogde kwaliteitsniveau te realiseren, controleren en te bewaken.

Een projectmanager: fungeert als centrale spil in het team en is jouw 1e aanspreekpunt tijdens de realisatiefase. Hij/zij werkt begrotingen en planningen uit, heeft de directievoering, bewaakt het taakstellende budget, begeleidt de inkoop, het proces en beslissings- en leveringsdata. Tevens neemt de projectmanager de regie in uitvoerings-, en coördinatie-overleggen. Tijdens de realisatie wordt het inhuistraject op locatie begeleid om het beoogde kwaliteitsniveau te waarborgen.

Meer expertise: afhankelijk van de behoeften worden bijvoorbeeld facility deskundigen, werkplekanalisten, changemanagers, duurzaamheidsadviseurs, externe architecten, Breaam-experts of cateraars aan het projectteam toegevoegd. Zo kunnen wij alle niveaus van projectinrichting bieden.

Foto & video gallery

Bekijk in ons portfolio projectfoto’s van door ons ontworpen & gerealiseerde projecten. In de video gallery vind je diverse video’s waarin onze opdrachtgevers vertellen over hoe de samenwerking met ons is bevallen én wat zij van het interieur vinden dat wij voor hen hebben ontworpen en gerealiseerd. Op onze teampagina vind je meer informatie over al onze collega’s.

Een vast projectteam

voor ieder interieurproject.