Nice to meet you

Werken bij Rever?


Nice to meet you

Graag stellen wij onszelf eerst even voor. Wij zijn een full service bureau die voor uiteenlopende opdrachtgevers interieurprojecten op maat ontwikkelt, net als een ‘maatkostuum’! We zijn een groeiende creatieve organisatie. Ons team van talenten vertaalt organisatieculturen naar inrichtingsconcepten die de dagelijkse werkprocessen en identiteit professioneel ondersteunen. Hierbij is duurzaamheid binnen onze gehele organisatie van groot belang.

“Wij hebben momenteel geen openstaande vacatures. Maar, wij staan er altijd voor open om in contact te komen met mensen met talent!”

Nice to know you

We zijn altijd op zoek naar talent en zijn nieuwsgierig naar wie jij bent! Pas jij bij ons creatieve, energieke, ambitieuze, assertieve en commercieel ingestelde team? Ben jij een teamplayer die niet bang is om zijn mouwen op te stropen voor een uitdaging?

Nice to help you

Rever Interieurprojecten is een organisatie waar de functies afwisselend en divers zijn. Wij werken in een inspirerende werkomgeving, waar alle ruimte is om zelfstandig in een enthousiast projectteam aan diverse innovatieve projecten te werken, voor verschillende opdrachtgevers.