Full-service bureau voor interieur projecten

Maak kennis met rever

Wij ontwerpen, realiseren en managen het gehele interieurproject turn-key, voor kantoren, openbare ruimtes, onderwijs- en zorginstellingen.

Wij bieden organisaties oplossingen voor het realiseren van een optimale werkomgeving, door een vertaling te maken van de bedrijfscultuur naar een inrichtingsconcept, welke het dagelijkse werkproces en eigen identiteit professioneel ondersteunt.

Onze missie

Wij zien een gebouw en interieur als strategisch instrument voor het realiseren / stimuleren van groei, van mens en organisatie. Rever wil uw medewerkers een inspirerende en functionele werkomgeving laten ervaren, gerealiseerd op een prettige, efficiënte duurzame en effectieve manier.

Circle of Life interieurconcept

Maak vandaag nog een afspraak om ons Circle of Life interieurconcept in ons belevingscentrum te ervaren. Onze 24/7 werkomgeving is gecreëerd door en voor de medewerkers van Rever. Deze werkomgeving biedt maximale flexibiliteit en ondersteuning binnen onze bedrijfsprocessen en bewaakt ieders work-life balance. Een bezoek aan Rever Interieurprojecten zal u een volledig beeld geven van onze aanpak, onze kernwaarden en toont u waartoe we in staat zijn. Wees welkom!

Quote in het contentvlak staan standaard niet tussen haakjes, want dat moet gewoon niet.