Quickscan voor je eigen clubhuis

Nu thuiswerken een blijvend onderdeel van de werkweek is geworden, verandert de functie van het kantoor; het kantoor wordt een clubhuis. Het wordt een plek waar je naartoe gaat om sámen te werken, met gelijkgestemden doelen te bereiken, te groeien en te ontwikkelen. Voor jezelf en de organisatie. Werken vanuit een clubhuis levert een positieve bijdrage aan heel veel aspecten van een succesvolle bedrijfsvoering.

Doe de quickscan

Ben je nieuwsgierig in hoeverre je huidige huisvesting al elementen bevat die het kantoor tot een clubhuis maken? Vul dan in onderstaand formulier je gegevens in om de quickscan in te vullen. Je ontvangt ook onze handige tips voor het creëren van een optimale werkomgeving.

    Mogen we je inspireren?

    Wist je dat wij al sinds 2002 vanuit ons eigen clubhuis werken? Voor ons is het een beproefde manier van werken waarmee wij al jaren succesvol zijn. Wil je zelf ervaren hoe wij invulling hebben gegeven aan ons clubhuis en zoek je inspiratie hoe dat er voor jouw organisatie uit zou kunnen zien? Bel ons dan op 030-2142255 of mail ons op info@rever.nl om een afspraak te maken. We geven je graag, op veilige afstand, een rondleiding door ons clubhuis in Utrecht.

    Jouw kantoor als clubhuis?

    Vul je gegevens in voor toegang tot de quickscan.