Sluit

Vergadercentrum Landelijke Overheid

Als één van de drie contractpartners van een landelijke overheidsinstelling, hebben wij begin 2015 een prachtig project ontworpen en gerealiseerd. Voor het zes verdiepingen tellende vergadercentrum van deze overheidsinstelling, hebben wij ontmoetingsplaatsen, pauzepleinen, vergaderzalen en werkplekken gecreëerd.

Uniek concept

Interieurarchitect Loran Kampen heeft in samenwerking met architect Emiel Rog een uniek concept ontwikkeld dat uitgaat van zes kenmerkende punten van de binnenstad van Utrecht. Punten met elk hun eigen identiteit, die bijdragen aan de oriëntatie binnen de stad én waar mensen elkaar ontmoeten. Deze punten vormen de basis van het concept waarbij de routing in de stad en de kleuren van de kenmerkende punten tezamen een geometrisch patroon en kleurenpalet vormen: een vormentaal die toegepast wordt in vloeren, wanden en het losse meubilair binnen het vergadercentrum.

Dit project bestond uit het ontwerpen en realiseren van maatwerk voor o.a. diverse pantry’s en kasten, uitgebreide bewegwijzering, visuals, het plaatsen en installeren van meubilair en het kabelmanagement.

Meer weten over dit project of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Klantervaring

De werkzaamheden zijn naar wens opgeleverd met slechts enkele restpunten. Het gebouw kan dan ook per 2 maart 2015 zoals oorspronkelijk gepland in gebruik worden genomen. (…) heeft haar dank en waardering uitgesproken voor de (…) geleverde prestatie. In een zeer kort tijdsbestek is een resultaat neergezet wat volledig voldoet aan de verwachting van de opdrachtgever(s). De samenwerking is ervaren als constructief, meedenkend en zeer prettig.”

(De landelijke overheidsinstelling en de naam van de persoon die deze quote heeft gegeven, mogen niet vermeld worden.)

 

 

Vergadercentrum Landelijke Overheid
/
Meer over dit project
Klantervaring