Sluit

Werkomgeving IT Workz

IT-Workz adviseert en informeert onderwijsinstellingen over het toepassen van technologische ontwikkelingen en innovatieve toepassingen. Zij geloven sterk in de kracht van innovatie en zijn van mening dat technologie écht een positieve verandering in het onderwijsproces kan brengen. IT-Workz biedt dan ook praktische toepassingen voor het onderwijs. Voor de nieuwe werkomgeving van IT-Workz in Etten Leur hebben wij een concept ontwikkeld. Hierbij zijn technologie en het leggen van verbindingen de basis.

De basis van het concept is de aanblik van een printplaat; een printplaat bevat vele verbindingen, vlakken, ‘doorgangen’, portals etc. Deze elementen die zichtbaar zijn op een printplaat hebben we ‘fysiek gemaakt’ en vertaald naar ‘portals’ waarin de medewerkers van IT Workz kunnen zitten, aanlanden, overleggen en waarin spullen opgeborgen kunnen worden. Deze maatwerk elementen geven de HNW-vloer van IT Workz echt een eigen karakter. Ook op de vloer zijn de verbindende elementen uit een printplaat terug te vinden, brede gele balken in het tapijt geven de routing door het pand aan.

Het idee achter dit concept is dat de technologie van de printplaat eraan bijdraagt dat ontwikkelingen razend snel worden gerealiseerd. Dit is iets waar IT Workz voor staat.

Meer weten over dit project of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Klantervaring

Werkomgeving IT Workz
/
Meer over dit project