Sluit

Interieurconcept voor instelling over voedsel en voeding

Van een instelling over voedsel en voeding hebben wij de kans gekregen om een inrichtingsplan te ontwerpen voor hun nieuwe huisvesting. De wensen en eisen voor de nieuwe huisvesting van de opdrachtgever waren goed en flexibel, waardoor we deze mooi hebben kunnen vertalen naar een plan.

De vraag van de opdrachtgever luidde als volgt: “Ontwerp twee verdiepingen tot een werkomgeving die uitnodigt, een gevoel van ‘buiten zijn’ geeft, waar een centrale ontmoetingsplek is, maar ook die onze CO² footprint minimaliseert en een echte beleving biedt.” Door een nieuwe centrale verbinding tussen de bestaande kernen te creëren, zijn de verdiepingen tot twee zones gevormd, met ieder een eigen dynamiek, die samen toch één geheel vormen.

“Passie voor voeding staat centraal”

Een belangrijk onderdeel van dit ontwerp was beleving. De omgeving moest inspireren, informeren en mensen stimuleren tot gezonde, veilige en duurzame voedselkeuzes. De passie voor voedsel staat hierin centraal en het interieur is erop gericht mensen in beweging te brengen door hen inhoudelijk te activeren. Het moest een plek worden, waar niet alleen maar vergaderd en gewerkt zou worden, maar waar de gebruikers ook vooral elkaar konden ontmoeten en een beleving zouden ervaren.

Klantervaring

Interieurconcept voor instelling over voedsel en voeding
/
Meer over dit project