Sluit

Bedrijfsrestaurant Merin The Yard

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in 200 eigen gebouwen in heel Nederland, volgens de filosofie: “wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.”

Merin The Yard

Voor het pand The Yard in Amsterdam Zuidoost, hebben wij een bedrijfsrestaurant ontwikkeld dat helemaal past binnen bovenstaande gedachte. Verdeeld over 7 verdiepingen, huren diverse bedrijven van verschillende groottes hun bedrijfsruimte in The Yard. Op de begane grond heerst er een open sfeer waar de verschillende huurders en externen gebruik maken van het restaurant, de coffeecorner en de verschillende vergaderruimtes.

Verbinding tussen binnen en buiten

The Yard is gebaseerd op de verbinding tussen binnen en buiten waarbij rust, groen, ontmoeten, plezier en eerlijke producten de inhoud vormen. Dit is terug te zien in het restaurant: een open en kleurrijke omgeving waar het gemakkelijk neerstrijken is, niet alleen voor een heerlijke lunch maar ook voor informeel overleg. Er is onder andere gewerkt met meubilair van HAY en Zuiver, deze merken voldoen sterk aan de kwaliteitseisen en moderne uitstraling die Merin wenst voor haar bedrijfsrestaurant.

De benedenverdieping zal op termijn een plek moeten worden die gedurende de hele dag gebruikt wordt door diverse bezoekers voor wisselende doeleinden. De catering in het bedrijfsrestaurant wordt verzorgt door Eetlokaal.

Meer weten over dit project of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Klantervaring

Bedrijfsrestaurant Merin The Yard
/
Meer over dit project