Sluit

Restaurant ABN AMRO Amsterdam

 

ABN AMRO bank heeft partnership hoog in het vaandel staan, waarbij middels het Fira Sustainability Framework hoge eisen aan leveranciers, of beter gezegd partners worden gesteld. Met elkaar op een duurzame wijze win-win situaties creëren is het gezamenlijk streven.

Voor de bank opereren we op landelijk niveau als turnkey inrichter. Zo hebben we onlangs o.a. een maatkostuum voor het restaurant van één van de hoofdkantoren aan de Foppingadreef in Amsterdam ontwikkeld en gerealiseerd. Omdat dit succesvol verlopen en ontvangen is, is inmiddels ook het restaurant in Nijmegen omgeturnd tot een sfeervolle ontmoetingsplek. Omdat men in een compleet andere omgeving komt dan op de werkvloer, wordt hier niet alleen graag geluncht, maar worden de m2’s nu ook benut voor een informeel gesprek, vergadering of afdelingsborrel.
ABN AMRO stelt het zeer op prijs dat wij voorafgaand aan het ontwerp ten alle tijden inventariseren welk meubelstuk of materiaal (deels) hergebruikt kan worden. We ondersteunen daarmee niet alleen de circulaire economie, maar besparen daarmee ook veel geld voor de opdrachtgever.

De door Rever geleverde Flexboxen* in het hoofdkantoor aan de Gustav Mahlerlaan zijn samen met het projectteam van de bank ontwikkeld. Deze populaire 2 tot 4-persoons overleg-/aanlandplekken zijn geplaatst in verkeerszones, waardoor brede gangpartijen meer sfeer en een 2e functie verkregen.

Meer weten over dit project of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Klantervaring

Restaurant ABN AMRO Amsterdam
/
Meer over dit project