Event: Werkgeluk bij Rever op 23/9 a.s.

9 juli 2019

We nodigen je graag uit voor ons event ‘Werkgeluk bij Rever’ op maandag 23 september om 16.00 uur. In een korte presentatie delen we alles met je over wat voor óns werkt om happy collega’s te hebben, te houden en aan te trekken. Vervolgens leiden we je rond door onze werkomgeving: een Belevingscentrum dat we ook graag ons ‘clubhuis’ noemen. We sluiten af met een hapje & en drankje in onze eigen bruine kroeg. Het programma eindigt om 18.00 uur. We hopen dat je dan geïnspireerd naar huis gaat!

Meld je onderaan deze pagina aan voor dit gratis event. Wacht niet te lang, het aantal plekken is beperkt. Dit event is onderdeel van de Week van het Werkgeluk.

Wat is de Week van het Werkgeluk?

Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door. Daarbij heeft ons werkgeluk grote invloed op de rest van ons leven. Onze partner Happy Office gelooft dan ook dat werkgeluk hoog op de agenda van organisaties moet staan. En om dat onder de aandacht te brengen, hebben zij de laatste week van september uitgeroepen tot de Week van het Werkgeluk, zowel in Nederland als over de grens. In 2019 is dat van 23 – 27 september en je leest er alles over op deze site.

Tijdens de Week van het Werkgeluk kun je bij veel organisaties ‘achter de schermen’ kijken en zien en horen hoe zij vorm geven aan werkgeluk. Wij openen hiervoor ook graag onze deuren en laten je kennis maken met alles wat wij organiseren rondom werkgeluk. Je bent van harte welkom in ons Belevingscentrum in Utrecht (Radonweg 2) op maandag 23 september om 16.00 uur. Scroll naar onder om je aan te melden voor dit gratis event!

Bedrijfsbezoek Rever-Week van het Werkgeluk 2019  Bedrijfsbezoek Rever-Week van het Werkgeluk 2019   

Wie zijn wij?

Een hecht team van 36 gedreven creatieve mensen. Wij ontwerpen & realiseren interieurs voor werkomgevingen. Ons specialisme zit ‘m in het naar voren brengen van de identiteit van de organisatie, we willen deze zichtbaar en voelbaar maken. We maken interieurs waar mensen met plezier goed kunnen werken, waar ontmoetingen gestimuleerd worden en waar mensen zich thuis voelen. We zien en ervaren ons eigen Belevingscentrum in Utrecht als ons clubhuis. We hechten heel veel waarde aan samenzijn en samen leuke dingen doen. Onze cultuur en energie zijn voelbaar in ons clubhuis, dat is wat we vaak te horen krijgen van bezoekers. We zouden het heel leuk vinden om je op 23 september meer te mogen vertellen over hoe werkgeluk echt onderdeel is van wie wij zijn en hoe we werken.

Bedrijfsbezoek Rever-Week van het Werkgeluk 2019  Bedrijfsbezoek Rever-Week van het Werkgeluk 2019

Inschrijven

Schrijf je in voor dit event door onderstaand formulier in te vullen. Het event is gratis. Wacht niet te lang, want hoe graag we ook honderden mensen tegelijk zouden willen ontvangen, het aantal plekken in ons Theater en in onze bruine kroeg is beperkt.

    We hopen je op 23 september te mogen verwelkomen!

    Lees ook: “Werkgeluk maakt creatiever en innovatiever” en “Werkgeluk: het gevoel van geluk dat je krijgt van je werk”.