Samen sterk in coronatijd: virtuele brainstorm- en netwerkborrels. Meld je aan!

31 maart 2020

In deze uitdagende tijd lopen veel mensen tegen vraagstukken aan die zij nog nooit eerder voorhanden hebben gehad. Juist nu is het fijn om elkaar te helpen! Je hebt niet altijd controle over dingen die gebeuren, maar je hebt wel voor een groot deel zelf in de hand hoe je ermee omgaat.

Voor HR- & FM-professionals en directie & management faciliteren wij een reeks van virtuele samenkomsten omdat we er sterk in geloven dat we de huidige coronacrisis alleen te boven komen door er samen voor te gaan.

Bespreek in een virtuele netwerkborrel met andere professionals de volgende onderwerpen:

 1. Thuiswerkende medewerkers mentaal & fysiek fit houden: wat kun je doen?
 2. Een leegstaand kantoorpand toch benutten: waar zie je kansen?
 3. Op afstand mensen motiveren & doelen behalen: hoe doe je dat?
 4. Als organisatie in verbinding met elkaar blijven: wat kun je doen?

We gaan samen brainstormen. Deel ideeën, werkwijzen, aanpassingen en verhelderende inzichten met elkaar.

Let op: deze sessies zijn nadrukkelijk géén webinars, wij hebben niet alle antwoorden op deze vragen (sterker nog: wij zoeken voor sommige zaken ook naar de beste manier om ermee om te gaan), maar hopen iets te kunnen betekenen door het samenbrengen van mensen.

Voor wie?

De online borrels zijn bedoeld voor HR- & FM-professionals en directie & management en iedereen die nu tegen de genoemde thema’s aanloopt. Het idee is om elkaar te helpen door kennis en ideeën uit te wisselen. Samen staan we sterk! Bovendien lijkt het ons voor iedereen zinvol om juist in crisistijd je netwerk uit te breiden. Je kunt aan één of meerdere sessies deelnemen.

Thema’s van de brainstorm- en netwerkborrels

Er vinden 4 virtuele brainstorm- en netwerkborrels plaats, met elk een eigen thema. Wat kun je verwachten qua inhoud?

Sessie 1: dinsdag 7 april – Thuiswerkende medewerkers mentaal & fysiek fit houden: wat kun je doen?

Waar moet een goede thuiswerkplek aan voldoen en wie is daar eigenlijk verantwoordelijk voor? Hoe voorkom je eenzaamheid en hoe zorg je ervoor dat mensen in beweging blijven?

Sessie 2: donderdag 9 april – Een leegstaand kantoorpand toch benutten: waar zie je kansen?

Hoe ga je om met lopende contracten? Wat kun je juist wél nu al je mensen thuis aan het werk zijn? Welke voorbereidingen kun je al treffen zodat je huisvesting er klaar voor is om straks je mensen weer optimaal te faciliteren?

Sessie 3: dinsdag 14 april – Op afstand mensen motiveren & doelen behalen: hoe doe je dat?

Samen voor één doel blijven gaan, als je elkaar niet fysiek ziet, kan dat lastig zijn. Hoe zorg je ervoor dat alle spreekwoordelijke neuzen één kant op blijven wijzen? Hoe spoor je mensen aan om nieuwe initiatieven te ontplooien om het bedrijf draaiende te houden in deze onzekere tijd?

Sessie 4: donderdag 16 april – Als organisatie in verbinding met elkaar blijven: wat kun je doen?

Hoe houd je de teamspirit sterk? Wat kun je doen om de cultuur van je organisatie te waarborgen? Wat zijn handige tools om leiding te geven op afstand?

… en verder alles wat door jou als deelnemer ingebracht wordt.

Bij elke virtuele borrel zijn een paar Rever-collega’s aanwezig, daarnaast verzoeken wij enkele partners om ook aan te sluiten om hun expertise te delen, bijvoorbeeld op het gebied van gedragsverandering.

Wanneer zijn de borrels?

De borrels vinden plaats op dinsdag- en donderdagmiddag vanaf 16.00 uur via Zoom.

De eerste reeks data is als volgt:

 • Dinsdag 7 april 2020 om 16.00 uur
 • Donderdag 9 april 2020 om 16.00 uur
 • Dinsdag 14 april 2020 om 16.00 uur
 • Donderdag 16 april 2020 om 16.00 uur

Als je je hebt aangemeld, ontvang je kort voor de digitale borrel begint, een linkje. Wij zouden graag voor een hapje & een drankje zorgen, maar dat is digitaal wat lastig ?

Meld je aan

Wil je erbij zijn? Meld je dan even aan via onderstaand formulier. De sessies zijn gratis en je mag uiteraard aan meerdere sessies deelnemen. We willen graag zoveel mogelijk mensen bij elkaar brengen om ideeën uit te wisselen!

  #1 op 7 april - mentaal & fysiek fit blijven#2 op 9 april - kansen leegstaand kantoorpand#3 op 14 april - motiveren & doelen behalen#4 op 16 april - in verbinding blijven

   

  Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@rever.nl of 030-2142255.

  Ken je mensen die ook worstelen met bovengenoemde thema’s? Stuur ze dan vooral de link naar deze pagina! Als de virtuele borrels succesvol zijn, plannen we z.s.m. weer nieuwe data.

  Heel graag tot ziens bij de brainstorm- en netwerkborrels!

  Dit vind je wellicht ook interessant om te lezen: