Video van het kantoor van Bolton Bouw

9 november 2017

Bolton Bouw heeft haar eigen nieuwe kantoor in Woerden gebouwd en wij hebben het interieur ontworpen en gerealiseerd. Bolton is sinds september werkzaam in het – zeer fraaie – nieuwe pand. Neem er een kijkje d.m.v. deze video!

In de video zijn Arjan Ton en Peter Bol, directeuren van Bolton Bouw, aan het woord. Zij vertellen over ons gezamenlijke proces om te komen tot de inrichting van hun nieuwe pand en over hoe zij het kantoor nu ervaren, dat het een feest is om er te werken. Chris Hiep, (interieur-)architect geeft een toelichting op de ontwerpkeuzes die gemaakt zijn én hoe hij ervoor gezorgd heeft dat het gebouw van veel beton, staal en glas, toch een huiselijke en warme sfeer heeft.

Bekijk de video!

Kernwaarden Bolton als basis voor interieurontwerp

Bolton staat voor “betrouwbaar, ondernemend, trots, ambitieus en innovatief”. Deze kernwaarden wilde Bolton graag in praktijk brengen in hun eigen pand. Chris Hiep heeft dit vertaald naar een passende invulling. Dit heeft geleid tot een interieurontwerp waarin “uitstraling, rust & akoestiek, ergonomisch & economisch verantwoord” de hoofdrol spelen. Door middel van het aanbrengen van hoogteverschillen is er logica en eenvoud in het ontwerp gebracht en zijn er verschillende gebieden ontstaan zonder het directe gebruik van wanden. De schuine lijn in het ontwerp komt vanuit het stramien van de aangrenzende werkplaats en zorgt ervoor dat beide bouwdelen met elkaar verbonden worden.