Van render naar realiteit: de werkomgeving van IPP-PRS

28 juli 2022

Visie van ontwerp IPP-PRS

Voor IPP (pallet en kisten verhuur services) en PRS (pallet pooling), IPP-PRS, hebben we een nieuwe werkomgeving ontworpen en gebouwd. Zij hebben zich samen gevestigd in een nieuw kantoor aan Strijp TQ te Eindhoven, in een supertof industrieel (voormalig Philips) pand. Het uitgangspunt was het nieuwe kantoor te voorzien van een inrichting waar beide bedrijven samen door kunnen groeien en elkaar kunnen versterken. Sleutelwoorden zijn verbinding, identiteit en wendbaarheid.

In de nieuwe werkomgeving van IPP-PRS is plek voor verschillende manieren van werken, met een open en transparante uitstraling. Er is veel plek voor informeel overleg en een tafeltennistafel biedt gelegenheid tot ontspanning. De ruime lunch/borrel-bar met lange stamtafel vormt een belangrijk aspect van de werkomgeving. Door het gehele kantoor is veel groenvoorziening toegepast. Wij hebben ervoor gekozen om de overleg-/vergader-/projectruimtes, in verschillende groottes, in het midden van het kantoor te situeren, met daaromheen de werkplekken. Midden tussen de overlegruimtes bevindt zich de repro ruimte, met voorzieningen voor afvalscheiding, opslag en kluisjes met digitaal slot en een hoge aanlandtafel voor een kort overleg of een dagstart. In de gehele kantoorruimte zijn de kolommen in de oude staat gelaten, waardoor het industriële erfgoed van het pand zichtbaar blijft.

Bekijk alle foto’s

Bekijk de foto’s van dit project in ons portfolio: die vind je hier.

Wil je meer weten over het concept achter de werkomgeving van IPP-PRS? Klik dan in het portfolio op ‘meer over dit project’.

Meer weten?

Heb je zelf een huisvestingsvraagstuk en ben je benieuwd naar hoe wij een turnkey interieurproject zoals dit aanpakken? We ontmoeten je graag in ons clubhuis in Utrecht om jouw vraagstuk te bespreken. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak op 030-2142255 of vul onderstaand formulier in.


    (Je wordt op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.)

    Ben je benieuwd hoe andere organisaties de samenwerking met ons hebben ervaren? Bekijk deze video’s.