Vacature: Projectconsultant (32-40 uur)

14 juni 2024

Ben jij iemand die zichzelf kwalificeert als een echte goal getter: een actief netwerker, target gedreven en een volhouder die nieuwe deuren weet te openen? Wij groeien hard, onze ambities zijn eindeloos, circulariteit zit in ons DNA en hebben daar gedreven optimisten voor nodig, die passie hebben voor huisvesting, interieurdesign en een prachtig eindresultaat van een design, build & management deal. Bij Rever komt passie en plezier samen ! Bij ons is de carrière en het geluk van onze medewerkers waar het om draait. We zeggen niet voor niets When work is a pleasure life is a Joy!

Herken je jezelf hierin? Lees dan even verder!

Wat ga je bij ons doen?

Ben jij onze nieuwe strategisch denkende projectconsultant die met een commerciële kijk nóg meer impact gaat maken in onze duurzame markt ?

Jij gaat onze visie Het kantoor als Clubhuis verder uitrollen en genereert new business in voornamelijk de randstad. No waste is ons doel en leveren inmiddels een grote bijdrage aan een bijzondere CO2 reductie in het interieur.

Als onze Projectconsultant draag jij het project van begin tot eind. Je gebruikt je eigen netwerk en dat van Rever om Interieurprojecten en huisvestingsadvies voor werkomgevingen aan te bieden. Ook bouw jij in deze functie een mooi nieuw netwerk op. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en je bewaakt de voortgang en de oplevering van het project. Per project werk je nauw samen met een vast en hecht team dat bestaat uit een interieurarchitect, een technisch tekenaar en een projectmanager. Het project is echt een teamprestatie. Samen doorloop je de verschillende fases van een project; van analyse, via creatie en realisatie naar nazorg en beheer. Jij bent dan ook een echte teamplayer!

Duurzaamheid en circulariteit is binnen ons bedrijf van zeer groot belang. In onze branche zijn we koploper op het gebied van het inzetten van refurbished meubilair voor projecten en hebben onlangs ons label REFURB. op de markt gebracht. Wij hebben de ambitie om met onze interieurprojecten bij te dragen aan een circulaire economie en zijn volgens de CO2 Prestatieladder gecertificeerd op niveau 3 en op weg naar niveau 5! Word jij ook enthousiast over dit onderwerp? Er is bij ons volop ruimte voor nieuwe ideeën en innovaties.

Wie ben jij?

 • je hebt relevante sales ervaring, denkt op HBO-niveau het liefst in de interieurbranche;
 • sales is jouw passie en als commerciële kanjer weet jij gestelde targets te halen;
 • je vindt het leuk om new business te realiseren;
 • de klant staat voor jou altijd centraal;
 • je bent resultaat- en oplossingsgericht;
 • je weet mensen als geen ander te overtuigen met jouw presentatie skills;
 • je bent een teamplayer met uitstekende sociale vaardigheden;
 • je bent nieuwsgierig.

Wat bieden wij?

 • een mooi salaris én teambonusregeling;
 • mobiliteit en bereikbaarheid: naast een laptop en telefoon van de zaak, krijg je een elektrische leaseauto met de mogelijkheid om privé te rijden;
 • een uitdagende baan vanuit ons unieke ‘Clubhuis’ in Utrecht;
 • een enthousiast en hecht team waar jij deel van uit gaat maken;
 • veel leuke uitjes en feestjes (zoals borrelen op de Ocean Diva, een nachtje naar Texel en ons jaarlijkse tafeltennistoernooi);
 • nooit meer je eigen boterhammen meenemen, onze hospitality verzorgt iedere dag een heerlijke gezonde lunch;
 • veel vrijheid en vertrouwen om je eigen tijd en verantwoordelijkheden in te delen.

Wie zijn wij?

Wij zijn ervan overtuigd dat bevlogen en optimaal (samen-)werken de sleutel is tot een succesvolle organisatie. Door identiteit van een organisatie en de behoeftes van mensen en  teams voorop te stellen, creëren we ultieme werkomgevingen. Dit doen wij door middel van specialistische analyses en advies, het turnkey ontwerpen, bouwen/managen van inspirerende werkomgevingen voor (top 500) organisaties en het begeleiden van de exploitatie (klik hier voor ons porfolio).

Je kunt onze organisatie typeren als jong en dynamisch, met een hecht team. Er wordt bij ons hard gewerkt, maar vooral ook veel gelachen. We werken vanuit ons Clubhuis in Utrecht, een inspirerende en unieke werkomgeving waar wij als bedrijf trots op zijn.

Krijg jij hier energie van? Solliciteer!

Heb je zin in deze uitdagende baan binnen een creatief en enthousiast team dat staat te springen om jou te leren kennen? Stuur dan jouw pakkende motivatie en je CV naar Marieke Wenink (HR Adviseur) (marieke.wenink @rever.nl). Voor eventuele vragen kun je gerust contact opnemen met Marieke op 030-2142255.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.