KPN w@lk-in workspaces

8 juli 2015

Deze maand in de spotlights op ons terras: KPN w@lk-in workspaces.

“Werken kan ook thuis, naar kantoor ga je om mensen te ontmoeten en te spreken.”

Als vaste interieurpartner van KPN hebben wij aan de hand van deze filosofie het w@lk-in workspace concept voor hen ontwikkeld. Veel KPN’ers werken flexibel en zijn niet aan een vaste standplaats gebonden, maar hebben behoefte aan een herkenbare thuisbasis om elkaar te ontmoeten. Een creatieve plek die inspireert en zich onderscheidt van de massa. In (tot nu toe) zes vestigingen van KPN, creëren we de komende tijd uitnodigende aanlandgebieden.

De w@lk-in workspaces beschikken o.a. over werkplekken, individuele concentratieplekken (afgeschermd met akoestisch materiaal), overlegplekken, een hospitalitypunt met goede koffie en comfortabele fauteuils.

De w@lk-in workspaces worden  gesitueerd in de nabijheid van de ingang van het gebouw. Het worden lichte, open ruimtes, welke van buitenaf reeds zichtbaar zijn. Zo wordt de laagdrempeligheid van de ruimte en het gevoel van vrijheid versterkt. Alle w@lk-in workspaces worden in dezelfde KPN Look & Feel uitgevoerd en zijn ontworpen op flexibiliteit en eenvoudige aanpasbaarheid.

Met dit concept worden bestaande panden beter benut en wordt er meer ingespeeld op HNW.

Meer weten over onze visie op Het Nieuwe Werken? Lees het hier.