Een meeting in één van onze inspirerende settings? Reserveer nu met 15% korting!

2 september 2016

Als interieurontwerpers zijn wij als geen ander bekend met hoe een ruimte een positief effect op mensen en bijeenkomsten kan hebben. Het Belevingscentrum en tevens onze eigen werkomgeving is ingericht volgens het Circle of Life®-concept en biedt een complete sfeerbeleving. De oorspronkelijk brute betonnen loods is omgebouwd tot inspirerende omgeving met verschillende settings. De plenaire ruimte zoals het Theater voor een presentatie of de informele Cool Kitchen voor een brainstormsessie; voor elk type bijeenkomst bieden wij een passende setting die aansluit bij uw wensen en doelen.

Graag delen wij onze duurzame omgeving, waar creativiteit wordt aangetrokken en gestimuleerd, met u voor verschillende meetings en gelegenheden. U kunt bij ons o.a. vergaderen, workshops houden, een seminar organiseren, brainstormen, een kookworkshop doen of geven, netwerken en presentaties geven. Met onze inspirerende settings zorgen wij er graag voor dat uw meeting een succes is.

  Bekijk de infographic: ‘Wat draagt bij aan een effectieve meeting?’

Voordeel voor snelle boekers

Om het nieuwe meetingseizoen extra goed van start te laten gaan, bieden wij u 15% korting op de huurprijs van een van onze meetingruimtes! Deze actie geldt als u in september 2016 een ruimte boekt voor een meeting die in oktober of november 2016 plaatsvindt.

Weet u al welke ruimte u gaat boeken? Het in auditorium-stijl opgezette Theater, de flexibele Classmate of de gezellige Cool Kitchen? Natuurlijk bent u na uw meeting, brainstormsessie of klantevent van harte welkom voor een (netwerk-)borrel in onze authentieke bruine kroeg.

Wilt u meer informatie over de diverse meetingruimtes en mogelijkheden? Download hier de PDF met informatie over de mogelijkheden en prijzen van de diverse ruimtes, voorzieningen en cateringmogelijkheden.

Beschikbaarheid opvragen of direct boeken? Stuur een e-mail naar bibi.ham@rever.nl.