Interieurs ontwerpen

Die uw identiteit zichtbaar en voelbaar maken, dat doen wij merkonafhankelijk!

Merkonafhankelijke interieurprojecten

Bij Rever opereren we merkonafhankelijk. Onze interieurarchitecten kiezen materialen en producten op basis van het concept dat zij ontwikkelen voor een klant. Elk product moet passen bij de vereiste functie, de gewenste uitstraling en dient passend te zijn binnen het beschikbare budget. Om merkonafhankelijke interieurs te kunnen ontwerpen en realiseren, zijn wij dealer van een grote variëteit aan merken en designers. Van basisvloeren tot designvloeren, van wanden en akoestische oplossingen tot meubilair, verlichting en accessoires; voor elk interieur zijn er andere producten en oplossingen mogelijk.

Hier vindt u diverse merken die wij regelmatig toepassen in onze interieurprojecten:

Meubilair, loungemeubilair, horecameubilair

Vitra, Herso, Satelliet, Slide, Artifort, Bert Plantagie, Moroso, Emeco, Extremis, Howe, Fritz Hansen, HAY, Lande, Lensvelt, Montis, Offecct, Palau, Kartell, Arper, Konig + Neurath, Moooi, Casala, Arco, Kusch, Wilkhahn, &Tradition, Muuto, Dutchglobe, Seuren, Herso, Catelijn.

Stoelen, bureaus, bureaustoelen, ergonomische bureaustoelen, werkplekken, kasten

Chairsupply, Thonet, MaxDesign, Casala, De Vorm, Arco, Kusch, Wilkhahn, Vitra, Bisley, Herman Miller, Interstuhl, Hag, Drentea, Robberechts, Sedus.

Akoestische oplossingen

Buzzispace, SnowSound.

Vloerafwerking en karpetten

Bolidt, Leoxx, Moduleo, Tarkett, Forbo, Modulyss, BIC Carpets, Leoxx.

Verlichting

Vitra, Kartell, Moooi, De Vorm, Luceplan, Artemide, Flos, HAY, Lightyears, Foscarini, Modular, &Tradition, Muuto.

Accessoires en styling

Cascando, Caimi, Van Esch, Norman Copenhagen, Vitra, Muuto, HAY.

Door merkonafhankelijk te werken, kunnen wij doen wat we het liefste doen: settings ontwerpen en realiseren die uw identiteit zichtbaar en voelbaar maken. Een interieur waar mensen plezierig kunnen werken, dat ontmoetingen stimuleert en waar groei en ontwikkeling bijdragen aan de ambities van uw mensen en uw organisatie.

Meer weten over de merken en leveranciers waar wij veel mee werken? Neem gerust contact met ons op!