Trendrapport 2022: de toekomst van kantoor & werken

20 december 2021

Na het bewogen jaar 2020, stond 2021 voor veel organisaties in het teken van het opstellen van beleid en het maken van plannen van aanpak. Welke voorzieningen bieden we mensen thuis? Waarvoor komt men naar kantoor en hoe passen we onze huisvesting daar op aan? Maar ook zaken als organisatiecultuur, samenwerking en binding met de medewerkers waren veelbesproken thema’s in 2021.

Wanneer we vooruitblikken naar 2022, verwachten we dat deze vraagstukken actueel blijven. Echter wel met steeds meer nieuwe inzichten om optimaal samen te werken. Er wordt binnen organisaties en in de markt kennis gedeeld en krachten worden gebundeld om de manier van werken en de huisvesting klaar te stomen voor wanneer de nu lege panden weer gevuld raken met mensen. In ons trendrapport beschrijven we 6 trends voor de toekomst van kantoor & werken in 2022.

Ben je benieuwd naar de trends & ontwikkelingen voor 2022 voor de toekomst van kantoor & werken?

Vul hier je gegevens in om het trendrapport direct te kunnen lezen:

  We wensen je veel leesplezier!

  Meer weten?

  Kunnen wij met jou meedenken over de toekomst van jouw huisvesting? Neem dan gerust contact met ons op, één van onze projectconsultants gaat graag met je in gesprek.

  Wil je graag verder lezen? Mogelijk vind je de whitepaper over circulair inrichten in de praktijk ook interessant! De link naar deze whitepaper vind je hieronder.

  Download onze whitepaper

  over circulair inrichten in de praktijk.