Bolton Bouw vertelt

Een werkomgeving met een transparante en  huiselijke uitstraling

Bolton Bouw wilde voor hun nieuwe, door hen zelf gebouwde huisvesting, een huiselijke en gastvrije uitstraling. Rust en akoestiek waren een erg belangrijk onderdeel, dit kwam voort uit een onderzoek onder de medewerkers. Door middel van de nieuwe werkomgeving wilde Bolton Bouw graag het delen van kennis stimuleren. Tevens wilden zij ruimschoots ontmoetingsplekken faciliteren. Een ambitie van Bolton Bouw is dat ze graag transparant willen zijn binnen het bedrijf, maar ook naar bezoekers en klanten. Wij hebben dit het ontwerp terug laten komen door veelvuldig gebruik te maken van open ruimtes en glazen wanden.

Het bijzonder aan dit project was dat wij al in een zeer vroeg stadium, al tijdens de bouw van het pand, betrokken waren. Bepaalde keuzes voor het interieur hebben effect gehad op de bouw van het pand. Deze fijne en vroegtijdige samenwerking zijn het resultaat absoluut ten goede gekomen. Na afloop van het project hadden Peter Bol en Arjan Ton, directie van Bolton Bouw, enkel positief commentaar over het resultaat en de samenwerking met Rever:

“Toen we een organisatie/bedrijf moesten kiezen om dit project aan over te dragen, hebben we samen met al onze collega de unanieme keuze gemaakt om voor Rever te kiezen. De samenwerking met Rever is buitengewoon goed verlopen.”

“Het resultaat is boven alle verwachtingen. Ik ga met heel veel plezier naar mijn werk toe, dus het is helemaal gelukt.” 

Meer over het project lezen? Bekijk de portfolio pagina.

Het eindresultaat van dit project en het hele interview met Peter en Arjan van Bolton Bouw zien? Bekijk dan de video hieronder.

Video afspelen

Wil je de werkomgeving circulair inrichten?

Lees dan nu onze whitepaper over circulair inkopen en beheren van de werkomgeving.